Takfornying

Et fint hus fortjener et flott tak. Et gammelt og slitt tak kan forringe verdien av ditt hus. Alderen setter sine spor, riktig mange tak er i dag grå og mosegrodd, og den opprinnelige maling er vekk pga. slitasje fra regn, snø og sol. Denne nedbrytning ødelegger taket, da det medfører at fukt kan trenge ned i takstein og skape grobunn for blant annet mose, alger og frostsprengninger.
Heldigvis er det ikke nødvendig med et nytt dyrt tak. Ditt gode gamle tak kan impregneres eller males. Det får nytt liv og glade dager, blir beskyttet effektivt mot vær og vind og du kan legge 10-15 år til takets levetid, når du maler det med den originale NowoCoat takmaling.
Taksteinen får en ny robust overflate og blir pent når det er malt.
– og så er det billigere enn du aner.

Forleng takets levetid


Har du et tak av fibersement, betong eller stål, kan det beskyttes og få en ny robust overflate. Takstein vaskes rent, deretter påføres en desinfisering som dreper rester av mose, alger og skitt. Deretter kan taket impregneres med transparent impregnering, eller den kan males 2 strøk i ønsket farge. Vår leverandør av takmaling har produsert takmaling i flere 10år, og benytter kun de beste råvarer. Sammensetning av de beste råvarer, gjør den sterk, UV stabile og fleksible til at motstå all slags vær.

  • Ny robust overflate
  • Spar opp til 70% i forhold til et nyt tak
  • Mange alternative farger
  • Forlenger taksteinens levetid med 10-15 år
  • På få arbeidsdager
  • Dansk kvalitetsprodusent

Vi anbefaler å vedlikeholde taket med en algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent tak.

Vi tilbyr derfor en service & vedlikeholdsavtale. (les mer om serviceavtalen.)
123 Fasade AS vasker, desinfiserer og maler taket med spesialmaling. I løpet av få arbeidsdager har du et “nytt” tak, som du kan nyte i mange år i fremtiden. Spar opp til 70% ved å få malt frem for at utskifte taket.
Det er ikke bare godt for økonomien, men også miljøet, når vi gjenbruker det.

Tidligere prosjekter